skip to Main Content
Meny
Se ÅTTA KVINNOR För Endast 260 Kr

Se ÅTTA KVINNOR för endast 260 kr

Musikalisk kriminalkomedi med extra allt.

Se Åtta kvinnor för endast 260 kr (ord pris 350 kr).

En välbärgad familj samlas för att fira jul i ett isolerat hus på landet. Ute viner snön och inne i huset har den nya husan Louise just gjort en fasansfull upptäckt. En man ligger död i sin säng med en kniv i ryggen. Vem är mördaren? Mest troligt någon av de åtta kvinnorna på plats. Det vill säga offrets hustru, älskarinna, döttrar, syster, svägerska och hushållerska… Alla har de sina hemligheter. Och ingen saknar motiv. Så vem höll i kniven?

Åtta kvinnor blev en stor kritikersuccé som film 2002. Här består ensemblen av folkkära artister som Siw Malmkvist och Sharon Dyall och istället för franska chansoner får vi svenska musikaliska örhängen från 60- och 70-talet. Läs mer här.

»Twin Peaks-vibbar« SvD

»Helt orädda, fullkomligt hämningslösa som om alla var födda komedienner« DN

»”Åtta kvinnor” må kretsa kring en man, men i händerna på denna kompetenta ensemble blir det påtagligt att han är stendöd, medan kvinnorna lever.« UNT

Boka så här:
Gå in på www.kulturhusetstadsteatern.se/kampanj ange kampanjkod KLARAK och följ sedan instruktionerna. Erbjudandet gäller på utvalda föreställningar vid bokning senast 20 maj. För att boka rullstolsplats, kontakta Stadsteaterns kundtjänst på 08-506 20 200.

Varmt välkommen!

Ett erbjudande från

Back To Top
Close search
Sök