skip to Main Content
Meny
Bättra På Din Affärsengelska

Bättra på din affärsengelska

Executive English erbjuder individuellt anpassad utbildning i affärsengelska för företagare, chefer och medarbetare i internationellt verksamma företag och organisationer. Nu kan du som är Klara K-medlem boka utbildning till specialpris:

Executive English Energy Boost Package for Klara K Members

10 weekly sessions x 2 academic hours. Special loyalty rate: SEK 22 000 + moms.

Training can start anytime during 2019, at your office or ours in central Stockholm at Hantverkargatan 10.

If you wish to take advantage of this offer for the spring/summer/autumn of 2019, please contact Julia Linden Hill at julia@executiveenglish.se and she will make the necessary arrangements for you and or your colleagues. Quote KLARA K to get the special rate.

Offer valid until 31 December 2019.

Back To Top
Close search
Sök