skip to Main Content
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Klara K Perspektiv: Klimat, pandemi och framtid – så hänger det ihop

21 april, 2021 @ 16:00 - 17:00

Klimatförändringar, politisk oro och pandemier utmanar mänskligheten. Rapport efter rapport visar att de ekosystem vi alla är beroende av håller på att kollapsa. Samtidigt ger framsteg inom teknik, vetenskap och internationellt samarbete nya möjligheter att ställa om, tänka långsiktigt och hållbart. Inte minst samhällets svar på covid-19 visar på vad vi faktiskt kan åstadkomma tillsammans.  Vi har bjudit in Lisen Schultz, forskare inom hållbar utveckling vid Stockholm Resilience Center, till ett samtal om farhågor, förhoppningar och fakta om framtiden.

I samtalsserien Klara K Perspektiv fördjupar vi oss i aktuella ämnen, trender och händelser tillsammans med inbjudna experter. Samtalen sker online, via Zoom. Samtalen är öppna för medlemmar i Klara K Nätverk och inbjudna gäster. Länk till Zoom-mötet fås vid anmälan, som görs till petra@klara-k.se.


I Klara K:s nätverk träffas kvinnor från olika branscher regelbundet för att bredda sitt kontaktnät, dela erfarenheter och utmaningar, bolla idéer och inspireras av spännande ledare.

Ännu inte medlem? Läs om medlemskap här.

Detaljer

Datum:
21 april, 2021
Tid:
16:00 - 17:00
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:

Plats

Online
Back To Top
Sök