skip to Main Content

Camilla Wagner

Camilla Wagner är ledarskapskonsult och vd för Klara K. Hon har en bakgrund som journalist och redaktör på affärstidningen Veckans Affärer, där hon länge var chef för affärsområdet VA Kvinna och listan över näringslivets 125 mäktigaste kvinnor.

I mer än 20 år har Camilla bevakat och arbetat med jämställdhet, inkludering och ledarskap i svenskt näringsliv. Efter att ha gjort research och intervjuat tusentals kvinnor på ledande befattningar har hon en unik inblick i jämställdhet i näringslivet och anses idag vara en av landets främsta experter på området.

480 miljarder skäl till jämställdhet är en lättillgänglig och inspirerande föreläsning som tar sitt avstamp i den tillväxtpotential som ökad jämställdhet för med sig. Med tydliga exempel och skarpa analyser tydliggör Camilla vilka hinder som ligger i vägen för jämställdhet idag, vilka effekter det får och hur vägen framåt ser ut.

Djävulen bor i processerna är en workshop för ledningsgrupper som på ett handfast sätt vill utveckla strategier och processer som stödjer organisationens mål. Med en tydlig koppling till affärsutveckling tar Camilla deltagarna med på en global spaning av forskning och empiri för att landa i en mer teknisk processanalys som ger goda förutsättningar för framgångsrikt mångfalds- och inkluderingsarbete.

Camilla kan även skräddarsy föreläsningar och workshops efter målgruppens förkunskaper, önskemål och behov. Föreläsningar och workshop kan hållas på svenska eller engelska och fungerar även utmärkt digitalt.

Oavsett om du arbetar i en organisation som redan har fungerande jämställdhetsprocesser och mest behöver påfyllnad eller i en organisation som ännu inte kommit igång med jämställdhetsarbetet, är Camilla en källa till mycket inspiration och kunskap och kan bidra till framgång på vägen framåt.

 

”Camilla Wagner är en engagerad moderator som med intelligens, skärpa och professionalitet får ut det bästa även ur de svåraste paneler och debatter.”
-Robert Svensson, vd Lennox Public Relations

”Sveriges Marknadsförbund kan varmt rekommendera Camilla Wagner som föreläsare. Camilla har alltid gjort sin research, är påläst och har ett relevant innehåll. Hon är van att stå på scen och är en sann estradör. Hon involverar publiken och är engagerad. När vi ser tillbaka på publikens omdömen så ger de Camilla högsta poäng. Dessutom är Camilla okomplicerad och lätt att samarbeta med.”
– Francesca O’Brien Apelgren, vd Sveriges Marknadsförbund

”Jag har under många år följt och deltagit i seminarier som Camilla Wagner lett. Hon är alltid påläst och inlyssnande och ger mycket energi till samtalen.”
-Hans Börsvik, styrelseproffs och tidigare vd PwC Sverige

För mer information och bokning, välkommen att maila oss på info@klara-k.se.


På Klara K finns lång erfarenhet av att planera och genomföra seminarier. Vi hjälper dig med allt från idé till uppföljning. Läs mer om vad vi kan hjälpa till med här.

Back To Top
Sök