skip to Main Content

Camilla Wagner

Camilla Wagner, prisbelönad ekonomijournalist och debattör, är en flitigt anlitad moderator och föreläsare. Hon har sin bakgrund som redaktör på Veckans Affärer och är idag konsult, krönikör samt vd för Klara K.

Som moderator uppskattas Camilla för sin förmåga att konkretisera komplexa frågor och göra dem begripliga för publiken. Hennes breda kompetens har lett till ett stort spann av uppdrag. Hon har lett samtal om alltifrån makroekonomiska rapporter till forskningen på hjärtinfarkter. Dock brinner hon särskilt för värdegrundsfrågor som jämställdhet, mångfald och inkludering, där hon skapat sig ett namn som en av landets främsta experter och föreläsare.

Ingen vaknar på morgonen och tänker ”Hur ska jag exkludera och diskriminera idag?” Ändå reproduceras gamla normer om och om igen, och drömmen om ett jämställt och meritokratiskt samhälle ter sig lika overklig som den heliga graalen. Men det finns vägar att gå och belöningen är enorm. Jämställdhet är nyckeln till hållbar utveckling för individer, organisationer och för samhället i stort.

Många års samlad erfarenhet varvas med aktuell fakta och en stor portion inspiration i Camillas föreläsningar, som alltid skräddarsys utifrån förkunskaper, önskemål och behov.

 

“Camilla Wagner är en engagerad moderator som med intelligens, skärpa och professionalitet får ut det bästa även ur de svåraste paneler och debatter.”
-Robert Svensson, vd Lennox Public Relations

“Sveriges Marknadsförbund kan varmt rekommendera Camilla Wagner som föreläsare. Camilla har alltid gjort sin research, är påläst och har ett relevant innehåll. Hon är van att stå på scen och är en sann estradör. Hon involverar publiken och är engagerad. När vi ser tillbaka på publikens omdömen så ger de Camilla högsta poäng. Dessutom är Camilla okomplicerad och lätt att samarbeta med.”
– Francesca O’Brien Apelgren, vd Sveriges Marknadsförbund

“Jag har följt och deltagit i seminarier och debatter som Camilla Wagner modererat sedan 2005. Hon är alltid påläst och inlyssnande och ger mycket energi till debatten.”
-Hans Börsvik, styrelseproffs och tidigare vd PwC Sverige

“Med Camilla Wagner som moderator är man säker på att få fokus på ämnet. Hon leder samtalet både med skärpa och humor.”
-Annika Elias, ordförande Ledarna

För mer information och bokning, välkommen att maila oss på info@klara-k.se.


På Klara K finns lång erfarenhet av att planera och genomföra seminarier. Vi hjälper dig med allt från idé till uppföljning. Läs mer om vad vi kan hjälpa till med här.

Back To Top
×Close search
Sök