skip to Main Content
Meny

Camilla Wagner

Camilla Wagner, prisbelönad ekonomijournalist och författare, är en flitigt anlitad moderator och föreläsare. Hon har sin bakgrund som redaktör på Veckans Affärer och är idag konsult, krönikör samt vd för Klara K. 2015 gjorde hon också en uppmärksammad programserie för P1, Kvinnorna och Pengarna.

Camilla uppskattas för sin förmåga att konkretisera komplexa frågor och göra dem begripliga för publiken. Hennes breda kompetens har lett till ett stort spann av uppdrag. Alltifrån makroekonomiska rapporter till forskningen på hjärtinfarkter. Dock brinner hon särskilt för värdegrundsfrågor som jämställdhet, mångfald och inkludering där hon skapat sig ett namn som en av landets främsta experter.

“Med Camilla Wagner som moderator är man säker på att få fokus på ämnet. Hon leder samtalet både med skärpa och humor.”
-Annika Elias, ordförande Ledarna

“Jag har följt och deltagit i seminarier och debatter som Camilla Wagner modererat sedan 2005. Hon är alltid påläst och inlyssnande och ger mycket energi till debatten.”
-Hans Börsvik, styrelseproffs och tidigare vd PwC Sverige

“Camilla Wagner är en engagerad moderator som med intelligens, skärpa och professionalitet får ut det bästa även ur de svåraste paneler och debatter.”
-Robert Svensson, vd Lennox Public Relations

För mer information och bokning, välkommen att maila oss på info@klara-k.se.


På Klara K finns lång erfarenhet av att planera och genomföra seminarier. Vi hjälper dig med allt från idé till uppföljning. Läs mer om vad vi kan hjälpa till med här.

Back To Top
Close search
Sök