skip to Main Content

Lyft blicken och följ pengarna

Förändring kommer inte av stora omvälvande reformer. Den kommer i ett ändrat beteende hos oss själva. Framtiden avgörs av beslut vi tar idag.

Klara K-dagen 2019 samlade vi nytänkare, experter och makthavare för att tillsammans höja blicken och se vår del i de stora sammanhangen.

Ur programmet:

Utrikesminister Ann Linde gav oss en global utblick och exempel på vad den feministiska utrikespolitiken innebär i praktiken. 

Tillsammans med framtidsanalytiker John Mellkvist samtalade vi om ålder och vilka utmaningar och möjligheter det innebär att den första 200-åringen redan sägs vara född. 

Vi pratade om jämställdhet i ettor och nollor med innovationsutvecklaren Carolina Olsson och AI-forskaren Ather Gattami, och utforskade AI:s effekt på ledarskap och inkludering.

I ett unikt samtal mellan Ulrika Sedell, ledarskapskonsult, skådespelaren Reuben Sallmander, Kavlis vd Gerhard Bley och ICA Försäkrings vd Caroline Farberger fick vi ta del av deras reflektioner kring ledarskap, sårbarhet och autenticitet. 

Vi hyllade årets förebilder Stina Wollter, Josefin Nilsson, Lina Thomsgård och Margot Wallström. Läs mer om priserna och motiveringarna här.

Malena Tuvung bjöd på härlig musik från sin aktuella föreställning Evergreen och som vanligt avslutade vi med ett bubblande mingel.

Highlights från Klara K-dagen 2019

I samarbete med
Back To Top
Sök