skip to Main Content
Meny

Klara K-dagen Stockholm 28 november 2019 

Lyft blicken och följ pengarna
– så hänger jämställdhet, tillväxt och utveckling ihop

Förändring kommer inte av stora omvälvande reformer. Den kommer i ett ändrat beteende hos oss själva. Framtiden avgörs av beslut vi tar idag. På Klara K-dagen höjer vi blicken för att se vår del i de stora sammanhangen. Vi blir inspirerade, upplysta – och kanske till och med lite förbannade.

Tillsammans med företagsledare, politiker, experter och nytänkare blottar vi fördomarna, identifierar hindren och hittar nya vägar till målet.

Se till att vara på plats för årets viktigaste samtal om ledarskap, förändring och framtidstro!

Ur programmet:

Tillsammans med utrikesminister Ann Linde gör vi en global utblick och ser vad en feministisk utrikespolitik innebär i praktiken. 

Framtidsanalytiker John Mellkvist och innovationsutvecklare och community manager Carolina Olsson spanar om vilka utmaningar och möjligheter teknologi och demografi bär med sig.

Vi pratar om jämställdhet i ettor och nollor med AI-forskaren Ather Gattami och Donna Hanafi, serieentreprenör och digital supertalang, och utforskar AI:s effekt på ledarskap och inkludering.

I ett unikt samtal mellan Ulrika Sedell, ledarskapskonsult, skådespelaren Reuben Sallmander, Kavlis vd Gerhard Bley och ICA Försäkrings vd Caroline Farberger får vi ta del av reflektioner kring ledarskap, sårbarhet och autenticitet. 

Tillsammans med Stina Wollter tar vi tillbaka våra kroppar från marknaden. 

Utöver allt detta hyllar vi värdiga förebilder med utmärkelserna Årets förebild, Årets pingvin, Årets ögonöppnare och Årets uthållighetspris.

Malena Tuvung bjuder på ljuvliga toner från sin aktuella föreställning Evergreen och som vanligt avslutar vi med ett bubblande mingel.

Tid: 28 november, kl 13.00-17.00, därefter mingel till 18.00.
Plats: Oscarsteatern, Kungsgatan 63, Stockholm
Pris: 1495 kr/person, exkl moms. Fri entré för Klara K:s nätverksmedlemmar (läs om medlemskap här).
Kom flera! Jämställdhet rör alla, så ta med hela arbetsgruppen. Kom två eller fler och få 500 kr rabatt/biljett. Ange kod FLERA när du bokar (viktigt att trycka på knappen “Applicera” bredvid rabattkoden, annars funkar den inte).

Anmälan är bindande men ej personlig, dvs vid förhinder kan du överlåta din plats till någon annan.

Frågor? Varmt välkommen att kontakta oss på kkd@klara-k.se.

I samarbete med
Back To Top
Close search
Sök