Warning: Undefined variable $open_graphite_head in /customers/b/2/7/klara-k.se/httpd.www/wp-content/plugins/open-graphite/_open_graphite.php on line 619 Uppsala: Nätverkslunch med Lisa Bjurwald – Klara K
skip to Main Content
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Uppsala: Nätverkslunch med Lisa Bjurwald

9 september, 2019 @ 12:00 - 14:00

Vid dagens lunch gästas Nätverk Uppsala av Lisa Bjurwald, prisbelönt journalist, föreläsare och debattör.

Lisa Bjurwald är författare till sex böcker, däribland de uppmärksammade Europas skam. Rasister på frammarsch och Skrivbordskrigarna. Hur extrema krafter utnyttjar internet.

Debuten hette God dag kampsyster! Kvinnorna i extremhögern och skrevs med dåvarande Expo-kollegan Maria Blomquist.

I september 2019 släpps BB-krisen. Sveket vid livets början (Volante); den första djupgående granskningen av svensk förlossningsvård.

Tidigare har Lisa Bjurwald bl.a. varit ledarskribent på Dagens Nyheter, kolumnist i Aftonbladet, redaktör för Medievärlden och chefredaktör för tidskriften Författaren. 2018 var hon en av de nominerade till Raoul Wallenberg-Priset. Från 2019 är hon Opinionschef på Teskedsorden och kolumnist i tidningen Journalisten.


Prova på nätverket!

Vi har några lediga gästplatser till lunchen, skicka ett mail till info@klara-k.se om du vill knipa en plats. Helt utan kostnad!


I Klara K:s nätverk träffas kvinnor från olika branscher regelbundet för att bredda sitt affärsnätverk, dela erfarenheter och utmaningar, bolla idéer och inspireras av kvinnliga förebilder.

Ännu inte medlem? Läs om medlemskap här.

Detaljer

Datum:
9 september, 2019
Tid:
12:00 - 14:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Plats

Clarion Hotel Gillet
Dragarbrunnsgatan 23
Uppsala, 75320 Sverige
+ Google Map
Telefon:
+46-18681800
Back To Top
Sök