skip to Main Content

Power meetings för kvinnor med fokus på ledarskap

För dig som vill bredda ditt nätverk, dela med dig av erfarenheter och ta del av andras, bolla idéer och inspireras av de bästa ledarna.

I Klara K:s nätverk träffas kvinnor från olika branscher regelbundet för att byta erfarenheter, fylla på med kunskap och energi och lyssna till inspirerande gäster.

Du kan välja om du vill medverka digitalt eller på plats.

Vid varje träff lyfter vi aktuella frågor och relevanta utmaningar för kvinnor i ledande roller.  Medlemmarna i nätverket kommer från olika branscher och sektorer, vilket gör att det blir ett mycket bra erfarenhetsutbyte. 

Här kan du läsa mer om  vad du får som medlem. Vi lägger löpande upp kommande träffar här.

Pris: 12 500 kr exkl moms för ett fullt medlemsskap där du kan vara med på plats, få inbjudan till pop up-event samt till den årliga Klara K-dagen.

Vi erbjuder också ett digitalet medlemskap för dig som inte har möjlighet att delta på plats. Pris är 5450 kr exkl moms.

Klara K praktiserar lojalitetsprissättning, vilket innebär att din årliga medlemsavgift aldrig är högre än det ordinarie pris som gällde när du blev medlem.

Om du har fått ett erbjudande från oss – glöm inte ange din kod när du anmäler dig.

Du kan starta ditt medlemskap när som helst under året. Medlemskapet är knutet till din arbetsplats, vilket innebär att det går bra att låna ut din plats till en kollega om du själv inte kan delta vid alla träffar. 

PÅ GÅNG
Back To Top
Sök