skip to Main Content

Anna Rankila

Anna Rankila, Head of Enterprise Technology Development på Telia Sverige.

Vad är det finaste en medarbetare någonsin sagt till dig?
-Att jag finns där och lyssnar i svåra och utmanande stunder.

Anna Rankila

Om du (och bara du) fick två timmar till i veckan då resten av världen stod still. Vad skulle du göra då?
-Jag skulle använda den tiden för att fylla på min positiva energi – läsa bra böcker, spela golf och njuta av naturen både på golfbana eller i skogen.

Vem är din önskegäst på en nätverksträff?
-Oj, har inte tänkt på någon specifik önskegäst. Har dock läst en bok under julhelgerna om Reinventing organizations av Frederic Laloux, Conversation on Next-Stage Organizations (Self-Management). Vi står inför ett paradigmskifte i struktur och ledning av företag – helt självorganiserande. Tror dock inte att vi har något svenskt företag som arbetar helt och hållet så, men många har börjat med självorganiserande team via införande av agila arbetssätt. Det kräver också en stor förändring i hur vi agerar gällande budget, ledning, prioritering etc. som blir utmanande när övriga organisationen kräver samma struktur som är införda i hierarkistyrda organisationer. Får lov att tänka lite mera och återkomma med en önskegäst!

Back To Top
Sök