skip to Main Content

Klara K-dagen Uppsala 20 maj 2019 

Stark, smart och sund – ledarskap med medarbetaren i fokus

Dagens ledarskap handlar om så mycket mer än att vara chef. Faktum är att ditt ledarskap inte bara omfattar organisationen du arbetar för eller människorna du leder. Ditt ledarskap påverkar dina medarbetares familjer, dina kunder och leverantörer, din organisations avtryck i samhällsbyggandet. Som ledare skapar du framtiden!

På den allra första Klara K-dagen i Uppsala samlar vi skarpa hjärnor från forskningen, privata näringslivet, kultursektorn, mfl för att prata om hur vi med rätt fokus kan skapa en stark, smart och sund tillväxt med medarbetaren i fokus.

Se till att du är på plats för inspiration och erfarenhetsutbyte den 20 maj!

Under eftermiddagen pratar vi bland annat om det nya livspusslet med Laura Hartman, docent i nationalekonomi som brinner för att skapa samhällsnytta av forskning, om hållbarhet inifrån och ut med Indiskas ägare och vd Karin Lindahl och om smart utveckling med Uppsala kommuns biträdande stadsdirektör Ingela Hagström och Jennie Claesson, tf regionchef för Handelskammaren i Uppsala och tillträdande vd för Airport City Stockholm.

Annie Lööf kommer för att ta emot Pingvinpriset, som hon tillsammans med andra kvinnliga toppolitiker tilldelades av Klara K 2018, och självklart passar vi då på att prata med henne om ledarskapet i maktens korridorer.

Dessutom bjuder musikalentreprenören Viktoria Tocca på smakprov från sin aktuella succéföreställning Från Broadway till Duvemåla och vi avslutar dagen med ett bubblande mingel.

Tid: 20 maj, kl 14.00-17.00, därefter mingel till 18.00.
Plats: Clarion Hotell Gillet, Dragarbrunnsgatan 23, Uppsala
Pris: 550 kr/person, exkl moms. Fri entré för Klara K:s nätverksmedlemmar (läs om medlemskap här).

Anmälan är bindande men ej personlig, dvs vid förhinder kan du överlåta din plats till någon annan.

Frågor? Varmt välkommen att kontakta oss på kkd@klara-k.se.

OBS! Vi har fått veta att några har haft problem med anmälningsformuläret. Om det inte funkar går det jättebra att maila anmälan till kkd@klara-k.se istället.

I samarbete med
Back To Top
Sök